Flytthjälp

Vår flytthjälp skräddarsys efter dina behov och du betalar antingen ett fast, överenskommet pris eller per timme.
Diesel tillkommer ovanpå, minimidebitering Stockholm är 3 timmar.

Lån av flyttkartonger
Efter överenskommelse levererar vi flyttlådor till dig innan flyttdatumet och hämtar dessa tillbaka uppackade (cirka två veckor senare).
Förutom vanliga flyttkartonger erbjuder vi även speciallådor för förvaring av föremål som kristallkronor, och garderobslådor för att bära kläder på galgar.
Vi gör det lättare genom att plocka isär lampor, små hyllor, soffor m.m. Skyddar möbler under transport i form av filtar, remmar, säng- och sofföverdrag.
Vi får ut allt från ditt hem, lager eller annat intilliggande utrymme och tar snabbaste rätt väg till din nya adress.
När du bokar flytthjälp med egen packning ansvarar du för att allt är ordentligt packat och redo att transporteras till din lastbil samma dag som du flyttar.
Om du bokat packningstjänst är vi som företag ansvariga för packning. . *I Stockholm med omnejd kan du låna flyttlåda gratis. Vi kör och hämtar dina flyttlådor gratis.

Vi kan hjälpa dig att packa när du flyttar från Stockholm till var som helst i Europa.
Om du inte bokat packning utöver själva flytten tar vi inte det fulla ansvaret för att ditt paket är tryggt och säkert packat, och du ansvarar om det packade föremålet skadas under transporten.

Vad ingår i packningstjänsten
Allt material du behöver, såsom transportlådor, kartong, bubbelplast, silkespapper och tejp.

Vid behov
Tydligt markerad etikett för transport och placering på ny adress. Utbildad personal packar korrekt och säkert.
I Stockholm med omnejd kan du låna flyttlåda gratis.
Vi levererar och hämtar dina flyttlådor gratis.

Montering och demontering Hjälp med enklare hantverk.

Du har förmodligen en att-göra-lista full av små projekt att fixa hemma och hänga upp, montera gardinstången etc. Fästa krokar, hyllor, tavlor och TV-fästen.
Flytt, montering och demontering av möbler och inventarier.
Montering och demontering av gardinstänger, lampor, hyllor och tv-apparater.
Insamling och kassering av trädgårdsmöbler, studsmattor, mobila lusthus, uppblåsbara pooler m.m.

Östbemanningen kontaktar dig beträffande det flyttjobb som du vill ha utfört.
Med vägledning av volym och/eller packlista kan vi erbjuda FAST PRIS inklusive bränsle allt inkluderat om vi får kompletterande uppgifter på bohagets storlek för val av rätt storlek lastbil, samt antal våningar och med eller utan hiss. Bästa av allt är en kostnadsfri besiktning för att undvika misstag, speciellt om det är en längre flytt.
Alternativt löpande räkning från 495:-vid mindre flyttar per timme med RUT vardagar (Helg 595:-) fördyrad dieselschablon Stockholm 300-700:- beroende på körsträcka.

Vi rekommenderar dock bemanning med 3 man vid flyttar överstigande 50-60 m2 och om det är många våningar utan hiss och som debiteras 750:- per timme med RUT för en snabb och smidig flytt och därmed mer skonsam för alla parter och ofta billigaste alternativet för kunden.
Våra transportpartners med trafiktillstånd från Transportstyrelsen i samarbete med Östbemanningen och med heltäckande ansvarsförsäkring erbjuder professionell flytthjälp utgående från Stockholm till hela Sverige.

Även utrikes flyttar.
Exempel: Löpande räkning med 18-23 kubiks volym lätt lastbil från 495:- per timme för de mindre flyttarna eller stor lastbil 45 kubik DAF från 850:- per timme med 2 st flyttarbetare och med RUT-avdraget.

Minimidebitering är 3 timmar inkl fram och hemkörning inom Stockholm och bränsleschablon från 700:- på lätta lastbilen och 1000:- på tunga lastbilen beroende på ökade bränslepriser.

Flyttstädning med nöjd-kund -garanti
(ingen debitering förrän avsynad och godkänd städ.)
Specificerad kostnad för antal kvm inkl RUT. 400:- bränsle städteam tillkommer inom Stockholm samt 300:- städmaterial (ej RUT).
För FAST pris och den "längre flytten" ute i landet besiktigar vi ert bohag kostnadsfritt i Stockholmstrakten med omnejd för val av rätt storlek på lastbil och ett rättvisande pris som baseras på antal våningar , om hiss finns, gångavstånd till port, volym (antal kubik) och antal uppskattade arbetade timmar inkl transportsträckan t.o.r. samt bränslekostnad (Ej RUT). *Även FAST pris för Stockholms-flyttar om så önskas.
Kontakta oss gärna per telefon eller besök vår hemsida: www.ostbemanningen.se för komplett info.
Vi kör även ut kartonger till Stockholms och dess kranskommuner kostnadsfritt. Alternativt kan ni hämta kartonger hos oss kostnadsfritt givetvis. OBS: Gratis LÅN av kartonger.
För både inrikes & utrikes transporter/flytt kontakta Kjell Palmberg. Östbemanningen bedriver flyttverksamhet och städverksamhet och har genom sina partners trafiktillstånd som kan kontrolleras hos Transportstyrelsen samt full ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa.