ÖSTBEMANNINGEN  Erbjuder ROT & RUT-avdrag via Skatteverkets administration. Vi utför i huvudsak flyttstädningar men även andra städningar, se under fliken Hushållsnära tjänster. Vi ger alltid Nöjd-Kund-Garanti och åtgärdar slarv eller försummelse utan extra kostnad. Utfört städarbete avsynas omedelbart efter utfört jobb och förkastas eller godkänns. Detta är viktigt för både kund och utförare av städning så att inte tvister uppkommer i onödan.

Vi utför alla typer av flytt både inom Sverige och EU. Ring oss så kommer vi och besiktigar ert bohag för att ge er ett RÄTTVISANDE FAST PRIS för er längre flytt. Lokalflyttar debiteras enligt timtaxa, se under fliken timpris. Vi kör med Scania 94 D 310 med stort 21-pallars-skåp + 50 m3. Vi har kylaggregat och kan även ta tempererade transporter ned till +1 grad.

Vi kan hjälpa er med en totallösning av er flytt inkluderat extern magasinering på Shurgard eller Pelican Storage. Packningstjänst och utkörning av flyttkartonger bistår vi med. Även Lån av flyttkartonger mot deposition som dras av vid flytten.

TUNGA LYFT hjälper vi er med och detta avser pianoflytt  1500:-(750:- efter RUT) tunga kassaskåp över 100 kg och SPA-bad runt 300 kg som vi behöver vara minst 4 man på debiteras 2000:- s.k. Tungtillägg. OBS:

OBS: I FÖREKOMMANDE FALL OCH PÅ BEGÄRAN SKALL FLYTTJÄNSTEN BETALAS I FÖRSKOTT KONTANT ELLER VIA iZettle KORTBETALNING MED VISA/MASTERCARD ELLER DYLIKT KORT. DÅ SKICKAS ETT KVITTO DIREKT UT TILL AKTUELL E-POSTADRESS OCH OM SÅ ÖNSKAS EN E-FAKTURA I EFTERHAND.

 

Vi kan ombesörja förmedling av sjöfrakt med DHL överallt i EU och hela världen med 20 fots eller 40 fots-container eller del av container.

Hel flyttjänst 50 m3 med flyttarbetare fr.o.m. 1 aug 2016: OBS: Bränsle ej avdragsgillt för RUT

619:- per timme inkl moms och RUT-avdrag med 2 man

775:- per timme inkl moms och RUT med 3 man

932:- per timme inkl moms och RUT med 4 man

Flyttstädning 35:- per kvm efter RUT-avdraget via SKM. 

OBS: Ingen fram/hemkörningsavgift inom Stockholms län, debitering påbörjas vid flyttens inledning till flyttens avslut på ny adress. Inga överraskningar! Endast strikt arbetad tid debiteras.