Nystripat-3-2-e1444919540566ÖSTBEMANNINGEN  är ett väletablerat företag inom branschen med säte i Stockholm. Vi är inriktade på att ge en bra och effektiv service till rimliga priser. Vi har lång erfarenhet av internationella såväl som nationella flyttjobb och därmed en bred kompetens inom företaget. Vårt arbetsfält är hela Europa med omnejd. Vi är lyhörda för kundernas krav och önskemål som är vår ledstjärna i arbetet.

Vår inriktning är med andra ord att varje uppdrag litet som stort ska resultera i en 100 % NÖJD KUND, det är vår målsättning och strävan att uppfylla detta.

Obs! FRISKRIVNING: Om inte fast pris överenskommits på bokningsbekräftelsen gäller löpande timdebitering tills flytten är avslutad, det gäller oavsett om kunden fått uppfattningen att bohag rymdes på ett flyttlass och att flytten krävde två lass, detta andra lass debiteras således med gällande  timpris för 2 man för 30 kubik respektive 50 kubik. Endast om Takpris eller Fast pris finns inskrivet i bokningen kan detta GÖRAS GÄLLANDE AV KUNDEN!

Debiteringen för våra tjänster ligger f.n. enligt följande:

För den mindre flytten : 18 kubiks volym: 495:- per timme med 2 man inkl RUT-avdrag. 3 man 619:- per timme inkl RUT.

Stor lastbil Scania 94 D 310 med stort 21-pallars-skåp som rymmer + 50 kubik med två (2) stycken erfarna flyttarbetare debiteras med 695: – per arbetad timme inklusive RUT.  Beställning av flyttstädning debiteras 29:-/kvm efter det s.k. RUT-avdraget.

Stor lastbil Scania 94 D 310 med stort 21-pallars-skåp som rymmer + 50 kubik med tre (3) stycken erfarna flyttarbetare debiteras med 869: – per arbetad timme inklusive RUT. Beställning av flyttstädning  debiteras 29:-/kvm efter det s.k. RUT-avdraget.

Stor lastbil Scania 94 D 310 med stort 21-pallars-skåp som rymmer + 50 kubik med fyra (4) stycken erfarna flyttarbetare debiteras med 1086: – per arbetad timme inklusive RUT.  Beställning av flyttstädning debiteras 29:-/kvm efter det s.k. RUT-avdraget.

PACKNING AV TVÅ ERFARNA PACKMÄSTARE DEBITERAS MED 375: – inkl RUT-avdrag

Flyttjobbet pågår ”normalt” mellan 5-7 timmar eller mer och kostnadsförslaget vi erbjuder Er kommer att baseras på tillgängliga uppgifter om den specifika flytten som ni tillhandahåller oss. Vi besiktar hemma hos er kostnadsfritt om så önskas för att fastställa exakt flyttvolym för att eventuellt kunna ge ett takpris/maxpris/antal timmar både för packningsjobb och flyttjobb. Vi kan även ge ett s.k. ”PAKETPRIS” eller “FAST PRIS” för alltihop som inkluderar Flytt-Nerpackning-Uppackning-Flyttstädning.

Minimidebitering är dock normalt 2 timmar med FRI framkörning och hemkörning till kontoret inom Stockholms kommun. Om inte ett paketpris för en mindre transport avtalats: T.ex en “Enstaka möbel”.

Flyttkartonger kan med fördel lånas av oss upp till en månad mot en deposition av 20:- per st. Detta dras av vid flytten och är således kostnadsfritt. Alternativt säljer vi flyttkartonger till självkostnadspris mellan 5-10 kr

Vi gör flyttstädningar av högsta kvalitet för 29: – per kvadratmeter (Efter RUT-avdrag). VI LÄMNAR ALLTID NÖJD-KUND-GARANTI vilket innebär att reklamation kan göras och slarv åtgärdas kostnadsfritt om det reklameras per omgående. Städningen skall nämligen avsynas och godkännas på plats efter avslutad flyttstädning. Det faller på kundens ansvar att avsyna ordentligt.

Observera att priset är efter det s.k. RUT-avdraget (skattereduktion) och inklusive moms. Se vår hemsida www.ostbemanningen.se

 

MAGASINERING:

Vi samarbetar med det etablerade företaget SHURGARD och PELICAN STORAGE när det gäller magasinering för kortare eller längre tid.  Ring oss för närmare information.

Öst Bemanning AB  är godkänt av Skattemyndigheten för F-skattsedel och registrerad som arbetsgivare samt moms.
Orgnummer: 556956-8503

Vi lyder under branschens transportbestämmelser för bohagsflytt (Bohag & Kontorsflyttning).

Vi vill gärna att ni besöker vår hemsida inför Er flytt för värdefulla tips och idéer som kan vara till stor hjälp.

Om ni har funderingar och frågor eller om ni önskar boka upp en flytt och/eller flyttstäd, tveka inte att ringa oss eller mejla oss.

Med Vänliga Hälsningar

Kjell Palmberg
Öst Bemanning AB

Heleneborgsgatan 34, 117 32 Stockholm (1 tr) och Victor Balcks Väg 102 mittemot T-bana Tallkrogen (Bottenvåningen)
Mobil: 07 226 133 40. Kontor: 08-668 58 54 E-post: kjell@ostbemanningen.se