Behöver du flyttstäd i Stockholm? Öst Bemanning AB använder sig av professionella underentreprenörer för alla flyttstädningar i Stockholm. Från 1 november 2016 debiteras du endast 35:- per kvm efter RUT-avdraget. Flyttstädningar utförs med noggrannhet och med anpassad personalstyrka beroende på städyta. Dessutom har Öst Bemanning Nöjd Kund Garanti, vilket innebär att försummelse åtgärdas omedelbart och/eller utförs en kompletterande flyttstädning efter överenskommelse till avsyningen godkännes. 20% rabatt exklusive RUT utgår på flyttstädning vid beställning av packning-flytt och flyttstädning

Vår flyttstäd i Stockholm fungerar så här: Debiteringen är 35:- per kvadratmeter efter RUT-avdraget på 50% som belöper på Skatteverket. Öst Bemanning AB ombesörjer RUT-deklaration och det enda vi behöver är ett anknutet personnummer till uppdraget ifråga.

Ni kan gå in under fliken hushållstjänster och se vad som ingår i en flyttstädning vilket är det mesta, undantag är rensningsarbeten i avlopp i dusch m.m. samt vissa trevägsfönster som dock kan väljas av kund som tillägg. Vissa lägenheter är oerhört smutsiga efter många års bruk och därför går det ibland inte att få en hög finish efter städning, en flyttstädning är just städning och inte restaurering. Det som tar tid är i regel kökets regioner samt badrum och toaletter.

 

VI ÄR PROFFS PÅ FLYTTSTÄD I STOCKHOLM

Öst bemanning AB kan börja flyttstädning så fort ytorna är rena från möbler i samband med flytt eller så kan vi flytta fram städningen till att ny hyresgäst eller ägare tillträder så att det är nystädat i samband med avsyning av städjobbet. Vi ombesörjer allt städmaterial i samband med flyttstädningen och kunden behöver inte tänka på det.

Öst bemanning AB med underentreprenör utför också andra typer av städningar såsom Storstädning, hemstädning med regelbundenhet, visningsstädning inför försäljning etc. Hemstädning debiteras med 150:- per timme inkl RUT och överenskommelse träffas hur ofta och i vilken omfattning städning behövs.

Öst Bemanning AB utför även flyttstädningar vid kontorsflytt samt byggstädningar åt företag och organisationer vilka dock inte omfattas av RUT-avdrag som endast gäller privatpersoner.

flyttstäd Stockholm

BOKA FLYTTSTÄD STOCKHOLM

Om du bokar vår flyttstäd i Stockholm som privatperson så har du väl inte glömt att du kan få en skattereduktion på max 50 % för hushållsnära tjänster? Läs mer på om RUT-avdraget på skatteverkets hemsida.

e-post: info@ostbemanningen.se
Tel: 08-668 58 54
Mobil: 07 226 133 40