Öst Bemanning AB erbjuder Flytt i Stockholm och till och från hela landet samt flytt inom EU. Kom in till vårt kontor i Enskede för att diskutera om din flytt i Stockholm eller ring eller maila oss så svarar vi på alla era frågor som uppstår i samband med den. Låt oss komma och besikta er bohagsvolym för er längre flytt så ska vi ge er vårt bästa FASTA pris.

RUT-avdrag för flyttjänster träder i kraft den 1 augusti 2016 med hela 50% avdrag på flyttjänster via Skattemyndigheten.

Öst Bemanning AB har flyttat huvudkontoret och besöksadressen till: Victor Balcks Väg 102, bottenvåningen. Snett mitt emot T-bana Tallkrogen.

VÅRA TJÄNSTER FÖR DIN FLYTT I STOCKHOLM

RUT-Avdrag inkluderas för följande flyttjänster som utförs av oss och betalas av privatkund från och med den 1 augusti 2016:

  • flytt av bohag till och från magasinering och det under förutsättning att magasineringen sker under en kortare period och ingår som ett led i flytten, t.ex. en delflytt som ofta är fallet om inte man får tillträde till boende direkt.
  • packning innan flyttning och uppackning på ny adress
  • lastning, lossning eller annat iordningställande för transport
  • arbetstiden för transporten.

Inget RUT-avdrag avdrag medges för:

  • kostnader för flyttbil, drivmedel eller magasinhyra i samband med flytten.

flytt stockholmflytt stockholm _

REGLER FÖR FLYTT I STOCKHOLM, I SVERIGE OCH UTLANDET

Från 1 januari 2017 gäller följande debitering för de olika lastvolymerna:

Öst bemanning AB erbjuder stor bil Scania 94 D 310 med 21 pallars skåp ca 50 kubikmeter lastvolym. Lastar ordinär villa/radhus. Grundpriset med 2 man är 695:- per timme inklusive moms och 869:- med 3 man inklusive RUT-avdrag och vi erbjuder FRI FRAM/HEMKÖRNING INOM HELA STOCKHOLMS KOMMUN med närliggande förorter. För dig som verkligen behöver stor rymlig lastbil och inte klarar dig med mellanstorleken 30 kubiks lastbil är detta alternativet. Den något mindre Mercedes Atego med 30 kubik skåpvolym grunddebiteras med 2 man 595:- per timme och 744:- med 3 man inkl RUT. Det billigaste alternativet för mindre flyttar är 18 kubik för 495:- per timme med 2 man och 619:- med 3 man. Debitering strikt endast enligt nedlagd arbetstid, inga extra tillägg tillkommer. För dig som ovillkorligen vill ha FAST PRIS eller max/takpris även för flytt i Stockholm behöver vi besikta bohagsvolymen hemma hos Er innan vi kan fastställa detta. Gäller även längre flyttar ute i landet eller till destinationer utanför Sverige.